Задачі з параметрами. Практикум. Частина І: Навчальний посібник. 2-ге вид., виправ. і доп. - Петришин, Роман Іванович; Житарюк, Іван Васильович; Мартинюк, Ольга Василівна; Колісник, Руслана Степанівна (Видавництво "Людмила", 2022)
У посібнику запропоновано змістовно-методичну лінію задач з пара-метрами, яку виокремлено за темами, що входять у програму загальноосвіт-нього курсу математики і відповідають Державному стандарту освітньої галузі «Математика». Наведено приклади розв’язаних задач з параметрами для ілюстрації певних видів рівнянь, нерівностей і їх систем та засвоєння відповідних методів розв’язування задач з параметрами, а також завдання з параметрами, які пропонувалися на ЗНО. Наприкінці першого розділу та підпунктів другого розділу наведено завдання з відповідями для самостій¬ного розв’язування. Матеріал посібника буде корисним студентам ЗВО спеціальності «Середня освіта (математика)», учителям математики, учням ЗЗСО при підготовці до ДПА та ЗНО. Посібник адресовано учням ЗЗСО, слухачам підготовчих курсів, студентам ЗВО спеціальності «Середня освіта (математика)», учителям ЗЗСО.