Моделі впровадження інклюзивної освіти в Україні у контексті сучасних педагогічних технологій - Гордійчук, Оксана; Омельянович, Ірина; Задоріна, Ольга (My University, 2025)
Стаття присвячена комплексному аналізу інтеграції інклюзії в рамках реформування освітньої системи в Україні.
Keywords: інформаційно-комунікаційні технології, освітнє середовище, моделі інклюзії, індивідуалізація навчання, соціальна інтеграція