МАТЕРІАЛИ студентської наукової конференції Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича ФАКУЛЬТЕТ ІНОЗЕМНИХ МОВ 25-27 квітня 2023 року - Батринчук, Зоряна Романівнв (Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича, 2023)
Матеріали студентської наукової конференції Чернівецького національного університету (25–27 квітня 2023 року). Факультет іноземних мов. – Чернівці: Чернівец. нац. ун-т ім. Ю. Федьковича, 2023. – 371 с. До збірника увійшли матеріали студентів факультету іноземних мов, підготовлені до щорічної студентської наукової конференції університету. Молоді автори роблять спробу знайти підхід до висвітлення й обґрунтування певних наукових питань, подати своє бачення проблем.
Keywords: Linguistics