БАНКІВСЬКА СИСТЕМА - Марич, Максим Григорович; Федишин, Майя Пилипівна (Видавництво Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича, 2026)
Методичні рекомендації до вивчення курсу «Банківська система» призначені для студентів, які вивчають дисципліну «Банківська система» та можуть бути використані як при проведенні аудиторних занять, так і для самостійної роботи студентів. Містять структуру навчальної дисципліни, питання для опитування, тестові завдання, практичні завдання. Для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності D2 «Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок».
Методичні рекомендації до практичних занять
Keywords: банківська система; центральний банк; комерційні банки; грошово-кредитна політика; банківський нагляд; фінансова стабільність