Метод і режим у трудовому праві: взаємообумовленість правових категорій - Vakaryuk, Lyudmyla (My University, 2018)
У статті проаналізовано основні етимологічні визначення понять «правовий режим» і «метод правового регулювання». З’ясовано, що ці поняття в системі категоріального апарату трудового права взаємопов’язані та впливають одне на одного.
Keywords: правовий режим; метод; трудове право; правове регулювання; жим, суспільні відносини у сфері найманої праці; трудоправовий режим