ФІНАНСИ ТА ФІНАНСОВЕ ПОСЕРЕДНИЦТВО - Бак, Наталія Андріївна; Нікіфоров, Петро Опанасович; Сокровольська, Наталія Ярославівна; Абрамова, Алла Сергіївна; Харабара, Віолетта Миколаївна; Гладчук, Ольга Михайлівна; Кучерівська, Софія Степанівна; Марич, Максим Григорович (Видавництво Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича, 2024)
Другий том тритомного видання «Фінанси та фінансове посередництво» охоплює цикл обов’язкових дисциплін підготовки фахівців з фінансів, банківської справи, страхування та фондового ринку першого (бакалаврського) рівня вищої освіти, а саме: «Бюджетна система», «Податкова система», «Адміністрування податків», «Фінансовий ринок», «Банківські операції і технології», «Страху¬вання», «Соціальне страхування». Для студентів, викладачів, працівників підприємств, установ і організацій різних форм власності, а також усіх бажаючих оволодіти концептуальними знаннями у сфері фінансів, банківської справи, страхування та фондового ринку.
Підручник у трьох томах
Keywords: бюджетна система; бюджетний процес; податкова система; адміністрування податків; фінансовий ринок; біржові операції; банківські операції; банківські послуги; банківські технології; страхування; соціальне страхування