Методичні рекомендації до написання бакалаврських робіт - Вербівська Л.В.; Кравчук І.П. (Чернівецький національний університет ім. Ю. Федьковича, 2021)
Методичні рекомендації до написання бакалаврських робіт схвалені на засіданні методичної ради факультету фінансів, підприємництва та обліку
Keywords: бакалавська робота, завдання кваліфікаційної роботи, рекомендації