Linguistic Learning Practice Guidelines - Гнатковська, Олена Михайлівна; Соловйова, Ольга Валентинівна; Єсипенко, Надія Григорівна; Суродейкіна, Тетяна Валеріївна (My University, 2025)
Навчальний посібник “Linguistics Learning Practice Guidelines” призначений для студентів, які прагнуть поглибити свої знання з мовознавства та вдосконалити практичні навички лінгвістичного аналізу. Посібник містить практичні завдання для студентів 2 курсу з навчальної лінгвістичної практики та методичні рекомендації щодо їх самостійного виконання. Особлива увага приділяється ключовим аспектам фонетики, морфології, синтаксису, семантики, а також сучасним підходам у лінгвістичних дослідженнях, зокрема корпусній лінгвістиці. Посібник буде корисним для студентів-філологів, викладачів, дослідників і всіх, хто цікавиться вивченням мовних процесів та прагне ефективно застосовувати лінгвістичні знання на практиці.
Keywords: linguistic learning practice; research material; research methods; corpus linguistics; philological text analysis