Удосконалення спеціальної фізичної підготовленості спортсменів 14–16 років змішаних єдиноборств ММА за коловою системою - Понич, Андрій Олександрович (My University, 2025)
У роботі показано ефективність використання колової системи тренувань у підготовці спортсменів ММА. Доведено, що такий формат сприяє одночасному розвитку фізичних якостей, удосконаленню рухових навичок і формуванню психофізичних характеристик, підвищуючи інтенсивність та результативність тренувань. Акцентовано важливість індивідуалізації навантаження та відмови від інтуїтивного планування. Отримані результати підтверджують наукову обґрунтованість застосування колового тренування для підвищення спеціальної фізичної та техніко-тактичної підготовленості ММА- спортсменів.
Keywords: індивідуалізація, колове тренування, ММА, фізична підготовленість, техніко-тактична підготовка.