Просування готельних послуг для партнерів та туристів. - Левчак, Соломія Русланівна (Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича, 2026)
Кваліфікаційна робота присвячена дослідженню особливостей просування готельних послуг для партнерів та туристів на прикладі міжнародної мережі Radisson Hotel Group. У роботі розглянуто теоретичні засади маркетингу готельних послуг, сучасні інструменти просування в індустрії гостинності та особливості взаємодії з цільовими аудиторіями. Проведено аналіз маркетингової діяльності Radisson Hotel Group, досліджено канали комунікації з партнерами та туристами, оцінено ефективність цифрових маркетингових інструментів, програм лояльності та партнерських програм. Визначено основні фактори, що впливають на конкурентоспроможність готельного бренду на міжнародному ринку. За результатами дослідження розроблено рекомендації щодо вдосконалення системи просування готельних послуг, підвищення ефективності маркетингових комунікацій та зміцнення партнерських відносин. Запропоновані заходи спрямовані на збільшення рівня залучення клієнтів, підвищення лояльності споживачів та зміцнення ринкових позицій компанії.
Keywords: Готельні послуги, маркетинг, просування послуг, індустрія гостинності, туристи, партнери, цифровий маркетинг, програми лояльності, Radisson Hotel Group.