РОЗВИВАЛЬНИЙ ПОТЕНЦІАЛ ГРИ - Богданюк, Антоніна Миколаївна; ВОЙНОВАН, Юлія Степанівна (Видавництво Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича, 2025)
Навчально-методичний посібник присвячено розкриттю психолого-педагогічних особливостей та методичних основ використання гри в розвитку молодших школярів в умовах сучасної української школи. У посібнику здійснено теоретичне обґрунтування, запропоновано методичні рекомендації щодо впровадження ігор в освітній процес НУШ. Рекомендовано студентам педагогічних закладів освіти, вчителям-практикам початкової школи та вихователям групи продовженого дня, викладачам з підготовки фахівців початкової освіти, а також батькам як помічник у вихованні підростаючих поколінь українців.
Навчально-методичний посібник
Keywords: гра; розвиток дитячої особистості; розвивальний потенціал гри; молодші школярі; педагогічне керівництво грою