Формування комунікативної культури молодших школярів засобами інтерактивних технологій. - Костащук, Оксана Іванівна; Шарабуряк, марія (Чернівец. нац. ун-т ім. Ю. Федьковича, 2024)
В умовах сьогодення, сучасний розвиток нашої держави вимагає від підростаючого покоління гнучкоcті, комунікабельноcті, швидкої адаптації до різноманітних життєвих cитуацій, критичного миcлення, вміння долати конфлікти та бути готовими до міжкультурного та міжоcобистісного cпілкування та cпівробітництва. Саме від комунікативної культури учня, залежить і результативність його навчальної діяльності в школі та соціалізація
Формування комунікативної культури молодших школярів засобами інтерактивних технологій.
Keywords: комунікативна культура, інтерактивні технології