Статистика: основи теорії та практикум - Вінничук, Олена Юріївна; Григорків, Василь Степанович; Григорків, Марія Василівна; Маханець, Любов Леонідівна (Чернівец. нац. ун-т, 2022)
У посібнику викладено основи загальної теорії статистики, які формують базові знання із методів статистичного аналізу в економіці. Кожний розділ посібника містить основні теоретичні відомості, приклади виконання типових завдань, завдання для самостійної роботи та контрольні запитання, що дозволяє конструктивно поєднати теорію і практикум. Для студентів економічних спеціальностей ВНЗ та широкого кола фахівців, які використовують статистичні методи у своїй професійній діяльності.