ПАБЛІК РИЛЕЙШНЗ - Кифяк, Олександр Васильович (Видавництво Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича, 2026)
Методичні рекомендації містять опорні конспекти, а також загальні вимоги, поради та завдання до курсу «Паблік рилейшнз» з метою надання допомоги студентам у вивченні курсу та виконанні самостійної практичної роботи. Для студентів спеціальності «Маркетинг».
Методичні рекомендації та завдання до вивчення курсу
Keywords: паблік рилейшнз; зв'язки з громадськістю; маркетинг; комунікації; управління