Синергія ідеї українства в збірці поезій Богдана Мельничука «Не продається отча хата» - Меленчук, Ольга Василівна; Щербань, Анна (My University, 2023)
У наукових тезах проаналізовано перший розділ "А в нас - Майдани" поетичної збірки Б.Мельничука "Не продається отча хата", виокремлено тематичні групи віршів та акцентовано на їхніх змістових характеристиках.
Keywords: поезія; Україна; патріотичний; мова; український; історичний; московський; Майдани