АНТИКРИЗОВЕ УПРАВЛІННЯ ПІДПРИЄМСТВОМ В СУЧАСНИХ УМОВАХ - Марусяк, Наталія; Shuper, Anton (ГО «Київський економічний науковий центр», 2021)
Сучасні умови господарювання підприємств будь-якої форми власності та розміру характеризуються наявністю значного рівня невизначеності, динамічним зовнішнім середовищем, 37 перманентністю світових кризових явищ. У таких умовах стрімко зростає роль антикризового управління як основного інструменту запобігання та подолання нестійкого фінансового стану підпри- ємства. Саме тому визначення складових антикризового менеджменту та його особливостей на сьогодні є надзвичайно актуальним.
Keywords: антикризове управління; санація; контролінг; реструкторизація; реінжиніринг