Освітні стратегії у підготовці майбутніх учителів початкової школи - Романюк, Світлана (ТНПУ ім. В. Гнатюка, 2023)
У статті проаналізовано стратегії підготовки майбутніх учителів Нової української школи, проаналізовано педагогічні умови та інноваційні шляхи професійної підготовки майбутнього фахівця
. Матеріали Міжнародної науково-практичної міждисциплінарної конференції «Формування професійної компетентності майбутніх фахівців: педагогічна та філологічна парадигми»
Keywords: стратегії, професійна підготовка, початкова школа