Крайова задача з імпульсним впливом для параболічного рівняння з виродженням - Pukalsky, Ivan; Yashan, Bohdan (Чернівецький нац. ун-т, 2024)
Розглядається крайова задача з iмпульсним впливом для параболiчного рiвняння з виродженням
A boundary value problem with impulse influence for a parabolic equation with degeneracy