Optimization of the Financing Structure for Enterprise Investment Activities under Economic Instability (Case Study of PP “Elana”) - Korbutiak, Alina (“Scientific World Journal”, 2025)
У статті досліджено особливості формування та оптимізації структури джерел фінансування інвестиційної діяльності підприємства в умовах економічної нестабільності, зумовленої повномасштабним вторгненням, на прикладі ПП «Елана», проаналізовано динаміку основних фінансових показників за 2019–2024 рр., зміни в структурі активів і пасивів, співвідношення між власним і позиковим капіталом, рівня ліквідності та показників фінансової стійкості
Keywords: інвестиційна діяльність, джерела фінансування, структура капіталу, власний капітал, позиковий капітал, фінансова стійкість, ПП «Елана», оптимізація структури джерел фінансування.