Використання методу проєктів для формування усної мовленнєвої компетентності на уроках англійської мови учнів середньої школи - Катеренчук, Ірина Віталіївна (My University, 2025)
У магістерській роботі досліджено особливості формування усної мовленнєвої компетентності учнів середньої школи на уроках англійської мови. Обґрунтовано значення усного мовлення в іншомовній комунікації та визначено його основні складові. Проаналізовано метод проєктів як інноваційний інструмент розвитку мовленнєвих умінь, окреслено етапи його реалізації, переваги та недоліки. Подано результати експериментального дослідження та рекомендації для вчителів щодо ефективного впровадження проєктної діяльності.
Keywords: усна мовленнєва компетентність, метод проєктів, комунікативний підхід, англійська мова, середня школа