Загальна характеристика гідрологічного режиму Білого Черемошу - Костенюк, Людмила Володимирівна; Kosteniuk, Liudmyla; Герецун, Сергій (Sheffield. Science and education LTD, 2015)
В роботі представлено загальну характеристику та особливості гідрологічного режиму на р.Білий Черемош, яка є однією з великих річок Українських Карпат. Побудовано гідрографи стоку за маловодний та багатоводний періоди.
Keywords: гідрологічний режим; Білий Черемош; водність; гідрограф