Порядок обчислення строків у податковому праві - Vakaryuk, Lyudmyla; Babin, Igor (Чернівці: Рута, 2013)
Порядок обчислення строків – один із головних елементів інституту строків у податковому праві. Правильне визначення й обчислення строків впливає на ефективність захисту порушених прав та законних інтересів суб’єктів податкових правовідносин. Разом з тим, на практиці досить часто зустрічаються проблеми застосування строків, що є наслідком недосконалості діючого податкового законодавства.
Keywords: обчислення строків, податкове право, Податковий кодекс.; обчислення строків; податкове право; Податковий кодекс