РIЗНI ТИПИ КВАЗIМЕТРИЧНИХ I ЧАСТКОВО МЕТРИЧНИХ ПРОСТОРIВ - Мироник, Вадим Ілліч; Михайлюк, Володимир Васильович (My University, 2023)
Одержано топологiчнi характеризацiї рiзних типiв квазiметричних просторiв, якi були уведенi в [5]. У класi метризовних частково метричних просторiв побудовано приклади, якi описують зв’язки мiж всiма типами цих просторiв
Keywords: частково метричнi простори, квазiметричнi простори