Регіональні аспекти формування освітньої мережі Снятинської міської громади - Семотюк, Ярослав Ярославович (Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича, 2023)
Проведено аналіз просторової та функціональної системи освіти Снятинської громади, виявлено проблеми її розвитку, а також розроблено завдання для їх подолання.
Keywords: система освіти; освіта; освітній пункт; освітній центр; освітній вузол; регіональна система освіти; освітні послуги