ОРГАНІЗАЦІЯ ДОЗВІЛЛЄВОЇ ДІЯЛЬНОСТІ МОЛОДШИХ ШКОЛЯРІВ В ГРУПІ ПРОДОВЖЕНОГО ДНЯ - ГАБОРАК, ГАЛИНА ВАСИЛІВНА (My University, 2021)
Виховання – це цілеспрямований процес взаємодії вихователя і вихованця з метою формування певних якостей особистості, норм і зразків поведінки, набуття школярем суспільно визнаних і схвалюваних даним співтовариством соціальних цінностей, моральних і правових форм під час навчання. У школі в другій половині дня на перше місце виходить виховання з частковим використанням різних форм навчального процесу. Робота в групі продовженого дня є органічною частиною системи навчально-виховного процесу школи, що забезпечує поєднання всіх форм виховання, різносторонній розвиток творчої активності і суспільно корисної діяльності учнів.