Особливості геоморфологічної будови річки Черемош у межах с. Слобода Банилів. - Годзінська, Ірина (Регіональні аспекти флористичних і фауністичних досліджень. Матеріали Шостої міжнародної науково-практичної конференції (12-13 жовтня 2023 року, смт Путила, Чернівецька область, Україна), 2023)
Слобода-Банилів – село Вижницького району Чернівецької області, розташоване в долині річки Черемош, простягається вздовж правого берега з півночі на південь на 2 км 399 м, із заходу на схід на 1 км 132 м та лежить на 230 м над рівнем моря. Через село протікає річка Бережниця, права притока річки Черемош.
Keywords: річка Черемош; річкові тераси