Мартинюк І. Вивчення електронних таблиць та їх функцій у шкільному курсі інформатики // Матеріали студентської наукової конференції Чернівецького національного університету ім. Юрія Федьковича (12- 14 квітня 2022 р.) Факультет математики та інформатики. – Чернівці: Чернівец. нац. ун-т ім. Ю. Федьковича, 2022. – С. 57-58 (Науковий керівник – доц. Ленюк О.М.) - Мартинюк, Ірина (Матеріали студентської наукової конференції Чернівецького національного університету ім. Юрія Федьковича (12-14 квітня 2022 р.) Факультет математики та інформатики, 2022)
Матеріали студентської наукової конференції Чернівецького національного університету ім. Юрія Федьковича (12-14 квітня 2022 р.) Факультет математики та інформатики