ПРОЕКТНО-ТЕХНОЛОГІЧНА ПРАКТИКА - Угрин, Дмитро Ілліч; Ушенко, Юрій Олександрович (Чернівецький національний університет ім. Ю. Федьковича, 2022)
Навчальним посібником встановлено зміст і послідовність виконання проектно-технологічної практики, основні вимоги до її оформлення, критерії оцінювання та рекомендації щодо захисту. Даний посібник призначений для студентів, які навчаються за спеціальністю 122 Комп’ютерні науки, освітнього ступеня «Бакалавр». У посібнику розкрито мету і задачі проектно-технологічної практики, докладно охарактеризовані вимоги до структури, змісту і оформлення, також описані порядок, вимоги та критерії оцінки проектно-технологічної практики. Окрім студентів, матеріал посібника призначений для керівників проектно-технологічної практики. З повним тектом навчально-методичного посібника можна ознайомитись у відповідній дисципліні в системі Moodle.
Навчальним посібником встановлено зміст і послідовність виконання проектно-технологічної практики, основні вимоги до її оформлення, критерії оцінювання та рекомендації щодо захисту. Даний посібник призначений для студентів, які навчаються за спеціальністю 122 Комп’ютерні науки, освітнього ступеня «Бакалавр». У посібнику розкрито мету і задачі проектно-технологічної практики, докладно охарактеризовані вимоги до структури, змісту і оформлення, також описані порядок, вимоги та критерії оцінки проектно-технологічної практики. Окрім студентів, матеріал посібника призначений для керівників проектно-технологічної практики. З повним тектом навчально-методичного посібника можна ознайомитись у відповідній дисципліні в системі Moodle.
Keywords: ПРОЕКТНО-ТЕХНОЛОГІЧНА ПРАКТИКА