Методичні вказівки до виконання кваліфікаційної роботи магістра - Вікторовська, Юлія; Єрмоленко, Сергій; Городинська, Ніна (ЧНУ (електронне видання), 2021)
Викладено систему правил для оформлення випускових кваліфікаційних робіт магістрів, визначено регламент їх виконання та подання до захисту. Для студентів технічних факультетів за спеціальністю «Метрологія та інформаційно-вимірювальна техніка», «Телекомунікації та радіотехніка».
Keywords: кваліфікаційна робота, магістр, методичні вказівки