СОЦІАЛЬНА ПІДТРИМКА СІМЕЙ ВНУТРІШНЬО ПЕРЕМІЩЕНИХ ОСІБ З ДІТЬМИ В УКРАЇНІ - Mudryi, Yaroslav; Савич, Іван (в-тво МАУП; Полтава в-тво ДЗ «Луганський національний університет імені Тараса Шевченка», 2023)
у статті розглянуто типові проблем сімей внутрішньо переміщених осіб з дітьми в Україні, а також та підтримка, яка надається їм з боку держави
Keywords: внутрішньо переміщені особи, соціальна підтримка