Тенденції імплементації цифрових технологій у інформаційне забезпечення бізнесу - Галін, Анатолій (Львівський національний університет природокористування, 2024)
У тезах розглядаються основні тенденції імплементації цифрових технологій у інформаційне забезпечення бізнесу.
Conference abstracts
Keywords: цифрові технології, інформаційне забезпечення, бізнес, імплементація, трансформація