Практикум з курсу «Менеджмент та маркетинг у видавничо-поліграфічній галузі» : навч. посібник - Підкамінь, Леонід Йосипович; Мотрич, Артем Володимирович (My University, 2022)
У посібнику основна увага приділяється комплексній оцінці базових знань та уявлень які сформовані на основі нового розуміння специфіки підприємницької діяльності на сучасному ринку видавничо-поліграфічних послуг, застосування методик проведення ефективної рекламної компанії і якісного маркетингового дослідження та реалізації новітніх технологій у виробництві або надання послуг, що відповідають зростаючи вимогам споживачів. Оцінювання проводиться у тестовій формі. Для студентів інженерних спеціальностей напряму «Видавничо-поліграфічна справа».
Практикум з курсу «Менеджмент та маркетинг у видавничо-поліграфічній галузі» : навч. посібник
Keywords: Ціноутворення, маркетинг збуту товару, комплексна оцінка ринку, маркетингове дослідження, сегментація ринку