Важливість судового захисту прав та свобод людини в умовах правового режиму воєнного стану - Stratii, Oleksii (Технодрук, 2022)
В умовах, коли в нашій державі запроваджено воєнний стан, органи кримінальної юстиції все одно повинні здійснювати правосуддя, з урахуванням не тільки принципу невідворотності покарання, але й безумовним забезпеченням прав та свобод людини, яка постає перед судом, в різних процесуальних статусах, як того вимагає Конституція України, Кримінальний процесуальний кодекс України та практика Європейського суду з прав людини
Keywords: права та свободи, воєнний стан