Мовні прийоми опису смерті в авторському дискурсі британського письменника Саймона Бекетта - Павлюк, Богдана Георгіївна (My University, 2025)
У роботі здійснено комплексний підхід до аналізу теоретичних засад концепту СМЕРТЬ, механізм мовної номінації та аналіз лінгвосеміотичних та лінгвокогнітивних властивостей мовних знаків, що вербалізують концепт СМЕРТЬ, . Матеріалом дослідження слугували мовні знаки, що позначали СМЕРТЬ в творах Р. Шеперда. Робота складається зі вступу, трьох розділів, висновків та списку використаних джерел.
Keywords: концепт СМЕРТЬ, мовна номінація, вербалізація, лінгвосеміотичні та лінгвокогнітивні властивості