Innovations in Education and Science in the Context of European Integration - Рубанець, Тетяна (Rubanets Tetyana, Kiyko Svitlana, 2025)
Методика подолання граматичної інтерференції повинна базуватися на застосуванні раціонального підходу, який передбачає реалізацію комплексної методичної системи, що включає в себе оптимальне поєднання змісту навчання, принципів, методів, способів, прийомів, технологій, засобів оптимізації, умов навчання та діагностичного інструментарію з метою досягнення максимальних методичних результатів при мінімумі затрат у процесі вивчення декількох мов