ПРОВЕДЕННЯ ФІЗКУЛЬТУРНО-ОЗДОРОВЧИХ ЗАХОДІВ ЗІ ШКОЛЯРАМИ МОЛОДШОГО ШКІЛЬНОГО ВІКУ - Палічук, Юрій; Вілігорський, Олександр (Уманський державний педагогічний університет імені Павла Тичини, 2021)
Фізкультурно-оздоровча діяльність є однією з найбільш актуальних сторін праці вчителя фізичної культури. Систему взаємопов’язаних організаційних форм спортивно-оздоровчої роботи у навчальних закладах складають:позаурочні фізкультурно-оздоровчі заходи в режимі дня (гімнастика до занять, фізкультурні перерви, фізкультурні хвилинки та ін.) та спортивно-масова робота (заняття в секціях, групах, командах навчального закладу, спортивно-масові заходи); проведення позакласних спортивно-оздоровчих заходів.
Keywords: фізкультурно-оздоровчі заходи, вчитель, змагання, гімнастика, секції, школярі, фізична культура