Лінгводидактичні засади формування пунктуаційної компетентності студентів-філологів - Шатілова, Наталія (Технодрук, 2021, 2021)
Визначено засоби формування пунктуаційної компетентності студентів-філологів в об’єктиві компетентнісної парадигми сучасного освітнього дискурсу. Пунктуаційну компетентність студента детерміновано як предметну (фахову), що декларує набуту індивідуальну здатність пунктуаційно грамотно оформляти писемне мовлення відповідно до чинних правописних норм та принципів пунктуації.
Keywords: компетентність, предметна компетентність, пунктуаційна компетентність, правописна грамотність, писемне мовлення.