Облік і оподаткування зовнішньоекономічної діяльності - Танасієва, Марина; Танасієва, Марина (My University, 2026)
Видання підготовлено відповідно до робочої програми навчальної дисципліни «Облік і оподаткування зовнішньоекономічної діяльності», яку включено до Освітньо-професійної програми підготовки здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за спеціальністю «Облік і оподаткування». Видання дозволить здобувачам вищої освіти реалізувати та закріпити теоретичні знання з обліку і оподаткування ЗЕД в процесі виконання відповідних практичних завдань, виробничих ситуацій і тестових завдань; отримати навички обліку зовнішньоекономічних операцій і навчаться приймати адекватні управлінські рішення; поглибити свою професійну підготовку ведення бухгалтерського обліку. Для аудиторної та самостійної роботи здобувачів вищої освіти спеціальності D1 «Облік і оподаткування» .
Keywords: облік; оподаткування; зовнішньоекономічна діяльність; експорт; імпорт