Гомін. Матеріали усної історії України. Том 2 (2025) - (:unkn) unknown (My University, 2025)
Гомін. Матеріали усної історії України / редкол.: Тарас Ковалець, Світлана Герегова. Чернівці: Чернівецький нац. ун-т, 2025. Т. 2: Присвячено 150-річчю Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича. 220 с.