КУРСОВА РОБОТА З ІСТОРІЇ - Безаров, Олександр Троянович; Мінаєв, Андрій В'ячеславович; Глібіщук, Микола Васильович (Видавництво Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича, 2024)
Навчальне видання з методики написання курсової роботи з історії є спробою авторів узагальнити власний досвід керівництва курсовими роботами студентів бакалаврів. Вказівки містять основні вимоги стосовно виконання курсових робіт, етапи підготовки курсової роботи, особливості структурних компонентів та мови наукового тексту, правила наукового апарату, а також зразки оформлення курсової, практичні поради студентам. Для бакалаврів історичних спеціальностей.
Методичні вказівки
Keywords: курсова; історія; методика написання; оформлення та захист