ФІНАНСОВО-ЕКОНОМІЧНА ДІЯЛЬНІСТЬ АГРАРНОГО ПІДПРИЄМСТВА - Смага, Іван Степанович (Видавництво Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича, 2024)
У посібнику наведено відомості щодо умов, факторів впливу, нормативного регулювання і особливостей здійснення фінансово-економічної діяльності аграрними підприємствами України. Розкрито методологічні підходи та методи експертної оцінки земельних ділянок, засади здійснення земельно-оціночної діяльності та розрахунку вартості землі, а також специфіку функціонування ринку земель. Для студентів вищих навчальних закладів, які навчаються за спеціальностями 193 – Геодезія та землеустрій та 201 – Агрономія.
Keywords: підприємство; валова продукція; прибуток; авансований капітал; фінансові ресурси; оцінка вартості землі; ринок землі