ІТ та онлайн сервіси в професійній діяльності вчителя: практикум для студентів спеціальності “Середня освіта”. Частина 1. - Колісник, Руслана Степанівна; Лучко, Вікторія Сергіївна; Шевчук, Наталія Михайлівна (My University, 2023)
У посібнику наведено теоретичний матеріал, який стосується першого змістовного модуля: "Застосування Word та Excel". Наведено технологію виконання шести лабораторних робіт в текстовому процесорі Word та табличному процесорі Excel. Для здобувачів вищої освіти першого бакалаврського рівня спеціальності 014 “Середня освіта”.
Keywords: практикум для студентів спеціальності “Середня освіта”.