Технологія туристичної діяльності: лабораторний практикум - Скутар, Тетяна (Чернівец. нац. ун-т ім. Ю.Федьковича, 2020)
У виданні подано завдання для лабораторних робіт, наведено алгоритми їх виконання та вимоги до оформлення звіту. Розкрито короткі теоретичні відомості з кожної теми. Запропоновано перелік контрольних запитань для перевірки ступеня засвоєння матеріалу та рівня виконання завдань. Рекомендовані джерела інформації допоможуть студентам підготуватися до виконання лабораторних робіт. Для практичної підготовки студентів спеціальності 242 „Туризм” усіх форм навчання.
Keywords: маршрутно-транспортний тур; презентація турпродукту; ваучер; скрипти обслуговування клієнтів