ІННОВАЦІЙНІ ПЕРСОНАЛ-ТЕХНОЛОГІЇ Навчально-методичний посібник - Kyfyak, Viktoria (Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича, 2024, 2024)
Навчально-методичний посібник призначений для розвитку професійних навичок і знань у застосуванні інноваційних персонал-технологій в умовах динамічного середовища управління людськими ресурсами. Видання містить питання для самоконтролю, практичні кейси та проєктні завдання, які створюють можливість для глибокого аналізу й інтеграції лекційного матеріалу, сприяючи формуванню критичного мислення й адаптивних навичок. Для фахівців і практиків у сфері HR.
Keywords: Ключові слова: персонал-технології, HR-інновації, інноваційні персонал-технології, HR-управління, нейротехнології, Big Data, НЛП (Нейролінгвістичне програмування), Performance Management, Assessment Center, Штучний інтелект, прогнозування кадрових процесів.