Адаптація молодших школярів до умов навчання в НУШ - Костащук, Оксана Іванівна; Чокан, Людмила (Чернівец. нац. ун-т ім. Ю. Федьковича, 2024)
Адаптація молодших школярів до умов навчання в Новій українській школі (НУШ) - це процес, який включає в себе адаптацію до нового навчального середовища, нових вимог, правил та розкладу дня. Для багатьох дітей перехід з дитячого садка в школу може бути стресовим. Саме тому, процес адаптації до умов навчання вимагає пильної уваги як з боку вчителів, так і батьків.
Адаптація молодших школярів до умов навчання в НУШ
Keywords: адаптація, НУШ