Сучасна румунська мова : навчально-методичні рекомендації до курсу - Вринчану, Фелічія (Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича, 2022)
Навчально-методичні рекомендації до курсу «Сучасна румунська мова» призначені для самопідготовки і використання на заняттях або для перевірки здобутих і вироблених студентами знань та умінь. Робота зі запропонованим матеріалом сприятиме закріпленню, удосконаленню й систематизації знань про основні питання граматики румунської мови – морфології та синтаксису.
Keywords: Limba română contemporană, morfologie, sintaxă, părți de vorbire, părți de propoziție