Теоретичні засади землеустрою - Перович, Лев Миколайович; Сай, В. М.; Перович, Ігор Львович; Белінська, С. М.; Дарчук, Костянтин Вікторович; Гуменний, М. І. (Івано-Франківськ, Нова Зоря, 2025)
Розглянуто теоретичні засади сучасного землеустрою в Україні. Розкрито сучасний зміст землеустрою, завдання, принципи та підстави проведення землеустрою, склад і види землевпорядних робіт, поняття та складові частини системи землеустрою в Україні та управління нею. Викладено поняття та сутність комплексного плану просторового розвитку територій територіальних громад. Висвітлено основні складові та процедуру розроблення комплексного плану.
Keywords: Землеустрій, земельний кадастр, землевпорядкування, проєктування