МЕНЕДЖМЕНТ І АДМІНІСТРУВАННЯ - Білик, Ростислав Романович; Заволічна, Тетяна Романівна; Терлецька, Юлія Олегівна; Бойда, Світлана Василівна; Грунтковський, Володимир Юрійович; Поченчук, Галина Михайлівна; Запухляк, Володимир Михайлович; Кузьмук, Ігор Ярославович; Сторощук, Богдан Дмитрович; Антохов, Андрій Анатолійович; Клевчік, Леонід Леонідович (Видавництво Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича, 2025)
Пропонований підручник складається з таких частин: «Вступ у спеціальність», «Історія менеджменту», «Менеджмент», «Теорія організацій», «Ситуаційний менеджмент», «Опера¬цій¬ний менеджмент», «Державне та регіональне управління», «Менеджмент персоналу», «Бізнес-адміністрування», «Менеджмент малого і середнього бізнесу», «Розробка та прийняття управлінських рішень», «Інноваційний менеджмент», «Інформаційний менеджмент», «Лідерство і командна робота», «Менеджмент якості», «Інформаційна економіка». «Академічна доброчесність». Мета видання – формування у здобувачів освіти комплексної системи знань і вмінь у сфері менеджменту, які сприятимуть високій продуктивності професійної діяльності. Для здобувачів вищої освіти, викладачів, працівників підприємств різних видів діяльності та форм власності, а також усіх, хто цікавиться питаннями теорії та практики менеджменту.
Підручник для бакалаврів
Keywords: менеджмент; історія управлінської думки; теорія організацій; ситуаційний менеджмент; операційний менеджмент; управлінські рішення; бізнес-адміністрування; менеджмент персоналу; лідерство і командна робота; менеджмент малого і середнього бізнесу; державне та регіональне управління; менеджмент якості; інноваційний менеджмент; інформаційний менеджмент; академічна доброчесність