Корновенко С. В., Глібіщук М. В., Ільницький В. І., Компанієць О. В., Лозовий В. С., Пасічна Ю. Г., Тельвак В. П. Український аграризм: революційний феномен 1917 – 1921 рр.: методичні рекомендації для викладачів історії. Черкаси, 2021. 120 с. - Глібіщук, Микола (Черкаси: ЧНУ, 2021)
Методичні рекомендації містять результати досліджень, проведених за грантом Національного фонду досліджень України «Аграризм: селяноцентричний феномен Української революції 1917 – 1921 рр.» (реєстраційний номер 2020.02/0120).
Корновенко С. В., Глібіщук М. В., Ільницький В. І., Компанієць О. В., Лозовий В. С., Пасічна Ю. Г., Тельвак В. П. Український аграризм: революційний феномен 1917 – 1921 рр.: методичні рекомендації для викладачів історії. Черкаси, 2021.120 с.