Дослідження цільової аудиторії та просування бренду етно-ресторанів у Чернівецькій області. - Верезуб, Анастасія Вікторівна (Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича, 2025)
Тема розвитку брендів етно-ресторанів є надзвичайно актуальною в умовах сучасного туристичного та гастрономічного ринку. У роботі досліджено особливості формування, позиціонування та просування брендів етно-ресторанів. Визначено ключові елементи бренду, зокрема автентичність кухні, інтер'єру, музичного супроводу та обслуговування. Розкрито роль етно-ресторанів у збереженні культурної спадщини та розвитку туристичних потоків. На основі SWOT-аналізу проаналізовано сильні та слабкі сторони брендів, а також визначено можливості та загрози їх подальшого розвитку. Результатом дослідження стали практичні рекомендації щодо вдосконалення брендової стратегії етно-ресторанів.
Keywords: етно-ресторан, брендинг, гастрономічний туризм, автентичність, маркетинг, цільова аудиторія.